Onze medewerkers

Gedegen kennis van de dynamische vastgoedmarkt en een uitgebreid regionaal netwerk combineren wij met een persoonlijke, actieve en betrouwbare aanpak.

Boy Grizell kwam in 2005 werken bij Comma Vastgoed en is sinds 2007 partner in het bedrijf. Hij rondde zijn heao-studie Vastgoed & Makelaardij (Management Economie Recht) af aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Zijn eerste vastgoed praktijkervaringen deed hij op  in Amsterdam bij Jacobus Recourt. Hier nam hij kennis van alle facetten van het vastgoed en heeft uiteindelijk gekozen voor een carrière in het bedrijfsmatig vastgoed. Zijn keuze viel vervolgens op Comma Vastgoed.

In 2009 heeft Boy de Praktijktoets Bedrijfsmatig Vastgoed behaald en mag zich Register Taxateur noemen. Regelmatig geeft Boy praktijkles aan studenten van de Hogeschool Utrecht.

Maarten Stalenhoef werkt sinds 2007 bij Comma Vastgoed en is sinds 2008 partner in het bedrijf. Hij studeerde HBO Makelaardij in Utrecht, waarna hij zijn carrière begon in de woningmakelaardij. Vervolgens studeerde hij Management Economie en Recht in Diemen. Na zijn afstuderen deed hij ervaring op bij Generali Vastgoed in Diemen. Hier hield hij zich met name bezig met het beheer van de vastgoed beleggingsportefeuille, zowel voor woningen als commercieel onroerend goed. Deze ervaring met commercieel onroerend goed was de aanleiding om zich hier verder in te specialiseren.

In 2010 behaalde Maarten de Praktijktoets Bedrijfsmatig Vastgoed en mag zich Register Taxateur noemen. Sinds 2014 is Maarten betrokken bij het examenbureau en neemt hij als examinator de Praktijktoets af en assessments voor taxateurs die zich willen laten registeren als Recognised European Valuer (REV).

Elzard Engelkens richtte Comma Vastgoed op in 2003. Elzard begon zijn carrière bij de Kamerbeek Groep. Na het succesvol uitbouwen van het eerste bijkantoor kwam de uitdaging tot specialisatie tot Bedrijfsmakelaar en opende hij namens de Kamerbeek Groep een kantoor in Utrecht.

De Groep groeide snel door meerdere overnames van gerenommeerde makelaars/assurantie bedrijven in Nederland. Elzard groeide mee en werd directielid van de sector Bedrijfsmakelaardij-Nederland. In 2000 fuseerde Kamerbeek met de Meeus Groep en daarmee werd hij toegevoegd aan de directie van de dan geformeerde Kamerbeek-Meeus Groep. Hier was hij verantwoordelijk voor de bedrijfsmakelaardij met 38 kantoren en ruim 150 medewerkers. In 2003 nam hij afscheid van Meeus en startte hij Comma Vastgoed.

Maarten en Boy, sinds 2007/2008 partner in het bedrijf, hebben in december 2013 het stokje van Elzard overgenomen. Elzard is nog als commissaris betrokken bij Comma Vastgoed.

Sigrid Schaap en Renate Huinck ondersteunen de makelaars.

Sigrid werkte voor haar start bij Comma Vastgoed 18 jaar bij een gerenommeerd architectenbureau in Amersfoort. De passie voor vastgoed is daar bij haar gewekt. Daarnaast legt ze als freelance fotograaf de nodige architectonische hoogstandjes vast.

Ook Renate heeft een uitgebreide achtergrond in het vastgoed. Ze begon bij VBC notarissen in Amersfoort en vervolgens werkte ze in de woningmakelaardij bij Deelen Makelaars in Soest. Alvorens ze bij Comma Vastgoed kwam werken, woonde en werkte ze een aantal jaren in Londen.